Hotel IPTV System Live Broadcast Solution

- Nov 30, 2019-

Med den hurtige udvikling af global økonomi har hotelbranchen leveret mere praktiske og effektive tjenester til kunderne for at afspejle internationale mærker og imødekomme kundernes stigende behov. Baseret på indholdet leveret af selve hotellet er de internationale hotel-IT-konstruktionsideer for "digitale hoteller og bredbåndsværelser" hovedsageligt baseret på hotelinformatisering og bredbånd blevet konsensus for stjernenhotelsindustrien. Hotel IPTV-system kan placeres i værelser, lobby, trapperum, gulve, konferencesaler og andre LCD-skærme eller LCD-tv-skærme. Se videoindholdet og videoen på efterspørgsel fra hotellet, når som helst og hvor som helst.


IPTV Solution MINE-teknologien leverer forskellige iptv-indkodere inklusive fristående h264 / h265-kodere og multikanal 1U / 3U-rackmonterede kodere .


Fordele ved IPTV-løsning

1. Understøtter digitale live Broadcast-signaler, analoge live Broadcast-signaler og IP Live Broadcast-signaler.

2. Understøt flere formater af videofil, billede, tekst, dokument, musik og andet indholdsudgivelse.

3. Understøtt integrationen af flere systemgrænseflader og sikrer jævn fælles debugging.

4, 24 timer uden opsyn, stabil drift.

5. Understøtt tredjeparts applikations push


IPTV-system kan hjælpe hotellet med at spare næsten tre fjerdedele af tv-omkostningerne hvert år og berige hotellets netværkscomputerinformation, hvilket får gæsterne til at få en mere informativ hotel service!


Et par af:Video Encoder eller videooptagelseskort til live Broadcast? Næste:Anvendelse af 4K-kode i kirurgisk undervisning