Udvikling af næste generations Codec til Video Rundkaste Service

- May 06, 2016-

2005 Consumer Electronics Show i Las Vegas (CES), næste generations codec bliver fokus for industrien, de gør det muligt for tjenesteudbydere i båndbredde begrænsninger af video på nettet.

I en keynote tale på CES, CEO af SBC Communications, afsløres, selskabet har planer om at bruge Internet Protocol (IP) transmission af nye digitale video tjeneste detaljer. Andre virksomheder har også travlt med at IPTV business telekommunikation blev lanceret i 2005, herunder BellSouth og Verizon business.

I showet annonceret Sirius satellit radio company at ville overføre video via sin satellit netværk, som hjælper det med XM satellit radio selskab i videoen og konkurrere med jordbaseret HD-tv.

Kabel TV selskaber at indtaste VoIP business tvinger teleselskaber til IPTV-markedet. "Det er næsten nål relative ting," IMS Research analytiker Paul Erickson siger. Han er ved at forberede den første IPTV rapport udgivet tidligere på året.


Et par af:Teknologi udviklingen tendens i Video Encoder og Video systemer oversigt Næste:Video dekoder principper for tilsyn og kontrol System